Kunstclub
 

Houd jij van tekenen, schilderen en knutselen? Dan is de kunstclub wat voor jou. Je ontdekt hoe je op een simpele manier dieren en gezichten tekent. Iedere les maak je iets moois. Je leert bijvoorbeeld hoe je stempels maakt. Onderwerpen als dieren, mensen en de natuur geven ons inspiratie bij het maken van de kunstwerken. We knutselen met materialen uit de natuur, karton, papier en nog veel meer. 

Dit najaar is de kunstclub weer van start gegaan bij de Sint Maartensschool in Voorburg! Met een kleine groep maken we iedere week weer wat moois. Wil je ook graag meedoen? Stuur dan even een e-mail naar Annelon. 

Leeftijd
De cursus is voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Oudere kinderen mogen mee doen, maar de technieken en onderwerpen zijn gericht op die leeftijdsgroep.

Data en tijden
De lessen worden op donderdagmiddag door juf Annelon gegeven van 15.30 tot 17.00 uur. Direct na school is er een kwartier pauze van 15.15-15.30 uur. De kinderen komen rechtstreeks naar haar in de aula. Graag zelf eten en drinken meenemen. 

Periode
September tot en met december 2020. Later inschrijven is prima als er nog plekken vrij zijn. Op feestdagen, studiedagen en tijdens schoolvakanties is er geen les.

Tarief
€15,- euro voor 1 les. Een reeks van de kunstclub bestaat uit circa 12 lessen, zo'n 3 reeksen per jaar. Je schrijft je in voor een reeks (of als je later instroomt voor de resterende lessen).

Inschrijven
Stuur een e-mail naar info@AnnelonGeluk.nl met daarin naam, leeftijd en telefoonnummer om je kind aan te melden. Neem voor meer informatie gerust contact op of neem een kijkje op de website.

Contact
Annelon Geluk
AnnelonGeluk.nl
info@AnnelonGeluk.nl
+31 6 48213159