Rondleiding/Presentatie

Als ouder van nieuwe leerlingen, wilt u natuurlijk graag kennismaken met onze school. Normaal gesproken geven wij ouders hiervoor de gelegenheid door deel te nemen aan een rondleiding. Helaas hebben wij, in verband met de coronamaatregelen besloten om ouders voorlopig niet meer rond te leiden door de school. Wel is het mogelijk om een presentatie van de directeur over onze school bij te wonen en is er gelegenheid om vragen te stellen. De presentatie vindt gewoon op school plaats, in een ruimte waar iedereen voldoende afstand kan houden.

Er kunnen momenteel maximaal 8 personen een presentatie bijwonen. Omdat wij maar een beperkt aantal mensen kunnen ontvangen, vragen wij u daarom om met maximaal 1 ouder per gezin te komen. U kunt zich aanmelden via directie@sintmaartensschool.nl. Graag ontvangen wij de naam en het telefoonnummer van degene die aanwezig zal zijn.

Wilt u er rekening mee houden dat de presentatie en het vragenrondje samen ongeveer een uur duren. Gezien deze tijdsduur verzoeken wij u vriendelijk, om uw kind(eren) niet mee te nemen.

De presentaties vinden plaats op onderstaande data en starten om 09.00 uur:

• vrijdag 13 november 2020
  • vrijdag 15 januari 2021
  • vrijdag 12 februari 2021
  • vrijdag 19 maart 2021
  • vrijdag 16 april 2021
  • vrijdag 18 juni 2021
U kunt zich ook aanmelden via ons contactformulier.

Wij kijken ernaar uit u op de St. Maartensschool te mogen verwelkomen!