Vlietkinderen


Vlietkinderen Kindcentrum 'De Zeppelin', voor kinderen van 4 tot 8 jaar, is gehuisvest in de school. Naast het verzorgen van de tussenschoolse opvang op de St Maartensschool  (TSO St. Maarten), biedt Vlietkinderen ook naschoolse opvang en opvang tijdens studiedagen en vakanties. School en opvang werken goed samen. 
 

We bieden de kinderen een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van sport, spel en creativiteit. We gaan ook met de kinderen naar zwemles (tot diploma B), helpen hen bij het maken van huiswerk en brengen ze naar hun sportclubs. Vanzelfsprekend spelen we veel buiten, dit kan veilig op het grote omheinde speelplein. En soms maken we ook gebruik van de gymzaal.

 

Wanneer de kinderen daaraan toe zijn, stromen zij door naar onze locatie 'Stoer en Robuust' gelegen midden in het prachtig, groene Sijtwende park. Deze locatie biedt de ‘grote’ kinderen net even een andere uitdaging qua sport en spel. Op woensdag- en vrijdagmiddag zijn we altijd met kinderen op 'Stoer en Robuust'. Daar kunnen ze dan samen met de kinderen van die locatie allerlei activiteiten ondernemen. 

Als de kinderen naar 'Stoer en Robuust gaan' haalt Vlietkinderen de kinderen bij de St. Maartensschool op in een elektrische groepsbakfiets, een Stint. Veilig en milieuvriendelijk vervoer.

 

Is uw belangstelling gewekt? Kom eens bij ons binnen om een kijkje te nemen, u bent van harte welkom!

Voor meer informatie over 'De Zeppelin' & 'Stoer en Robuust' verwijzen wij u graag naar www.vlietkinderen.nl/locaties/naschoolse-opvang-voorburg-oud-de-zeppelin.

U kunt ook bellen met onze klantenservice via 070 317 59 59 / keuze 1 of mailen naar klantenservice@vlietkinderen.nl