Rondleiding/Presentatie

Als ouder van een nieuwe leerling, wilt u natuurlijk graag kennismaken met onze school. Ongeveer één keer per maand is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een presentatie over de school, waarna u een rondleiding door de school krijgt.
In verband met corona is het heel lang niet mogelijk geweest om (nieuwe) ouders in de school te ontvangen. Wij gaan ervanuit dat dit in het nieuwe jaar wel weer mogelijk is. Via directie@sintmaartensschool.nl kunt u zich opgeven voor één van de onderstaande data.

Wilt u er rekening mee houden dat de presentatie en het vragenrondje samen ongeveer een uur duren. Gezien deze tijdsduur verzoeken wij u vriendelijk, om uw kind(eren) niet mee te nemen.

De presentaties in het nieuwe jaar vinden plaats op onderstaande data en starten om 09.00 uur:

• vrijdag 10 september
  • vrijdag 8 oktober
  • vrijdag 12 november
  • vrijdag 14 januari
  • vrijdag 11 februari
  • vrijdag 25 maart
  • vrijdag 20 mei
  • vrijdag 17 juni
Wordt uw kind binnenkort 3 jaar?
Tot aan oktober zullen wij echter nog geen reguliere rondleidingen geven (september is nog onder voorbehoud). Wordt uw kind binnenkort 3 jaar en moet u snel een keuze maken voor een school, dan kunt u mailen naar directie@sintmaartensschool.nl. Wij kijken dan of het mogelijk is om u in een kleine groep na schooltijd een rondleiding te geven.

U kunt zich ook aanmelden via ons contactformulier.

Wij kijken ernaar uit u op de St. Maartensschool te mogen verwelkomen!