Kindercentrum ZieZoo 

ZieZoo biedt uw kind meer dan alleen een leuke invulling van vrije tijd. Ons team is hoger opgeleid en bestaat uit meiden én jongens. Niet zomaar pedagogisch medewerkers. Maar een breed scala aan gespecialiseerde vakkrachten in eigen dienst zoals  sport, natuur, techniek, kunst en cultuur.

Wat bieden wij?

Wij bieden activiteiten in de vorm van een BSO carrousel. Per periode maken wij een programma van workshops. Op de lange dagen en met name de vakanties maken wij gebruik van onze Amerikaanse schoolbus om er lekker op uit te trekken naar een museum, strand, bos of naar onze buitenlocatie met sportvelden, tennisvelden, beachvolleybal en grote sporthal. In Voorburg zijn er 2 locaties waar we de kinderen ontvangen.

ZieZoo Kinderdagverblijf (per 1 september 2018)

In het kinderdagverblijf komt een speciale babygroep voor kinderen van 0 jaar. Ook zijn er 2 verticale groepen voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Er is bovendien een grote gezamenlijke speelhal met oudertafel. In dit centrum komt tevens de Kittens groep (4-6 jaar). Het wordt daarmee een voorziening voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Op de locatie BSO ’t Loo hebben de Lynxen en Rangers hun eigen groepsruimten. De BSO locatie ODB is dan voor de Kittens en de Lynxen.  Als er voldoende belangstelling is, zal er ook een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar worden gevormd die halve dagopvang biedt.  Het kinderdagverblijf is open van 7 tot 19 uur, 52 weken per jaar.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.ziezoo.nl

Heeft u vragen dan kunt u  ook mailen naar teamcaptain Lucy Koelewijn odb@ziezoo.nl of Jan Moret loo@ziezoo.nl