Zomervakantie!

Vrijdag 19 juli sluiten wij om 12.00 uur het schooljaar af en start de zomervakantie.

Wij willen de OV, MR, bibliotheekouders, luizenouders,  klaar-over ouders en alle andere hulpouders bedanken voor hun betrokkenheid, inzet en hulp afgelopen schooljaar.

Van onze groep 8 leerlingen hebben wij deze week, na een fantastische musical, afscheid genomen. Heel veel succes op de middelbare school en wij hopen dat jullie terug kunnen kijken op een mooie en leerzame tijd op de St. Maartensschool!

Wij wensen alle leerlingen en ouders/verzorgers een hele fijne zomervakantie en verwelkomen de leerlingen graag weer op school op maandag 2 september tussen 08.20 en 08.30 uur. Graag tot dan!

Vanwege de zomervakantie is de school niet bereikbaar van vrijdagmiddag 19 juli tot maandag 2 september. U kunt eventuele berichten of vragen alvast verzenden naar directie@sintmaartensschool.nl.

• vakantie.png