'Zing 'es een muzikaal sportverhaal'

De afgelopen weken werd onder de enthousiaste begeleiding van 'Mees Kees' door de leerlingen van groep 3 t/m 8 hard gewerkt aan het Zing ‘es een muzikaal sportverhaal’ project. Op woensdag 7 & vrijdag 9 maart was het zover: de uitvoering voor de ouders in theater Ludens. Het was een groot succes! Thijs en Fleur uit groep 4 maakten onderstaand verslag.

Het Zing ‘es een muzikaal sportverhaal’ project is, net als alle andere muzikale activiteiten die door 'Mees Kees' verzorgd worden, mogelijk gemaakt door de ouderbijdragen. Wij danken Kees van Kees Sijbrandij Muziekonderwijs voor zijn bevlogen en professionele begeleiding en alle ouders voor hun komst naar de uitvoering!

We hebben van meester Kees muziekles gehad. Dat is heel leuk. We hebben een voorstelling gedaan. In het Ludens theater. Eerst gingen groep 3/4 en 5/6 en 7/8 daarna 3, 5 en 7. En toen gingen groep 4 en 6 en 8. We hadden het leuk en we hadden lol. De ouders konden kijken. We zongen per klas wel 3 liedjes. En samen was het helemaal compleet. Het gaat over Cappi. Het is een klasgenoot. En hij heeft een sportieve klas en juf. Hij wil een brandweerman worden. En wint de Olympische Spelen met hard rennen. Er is een meneer die speelt op een keyboard. En één op een drumstel. En meester Kees op de gitaar. We vonden het leuk om te doen. We vonden het ook leuk om te kijken. Meester Kees deed het ook heel goed. We vinden het fijn om met meester Kees te zijn. Hij was gezellig. We bedanken hem voor het leuke werk. Hij kan goed gitaar spelen. Hij doet echt veel voor ons, dat vinden wij fijn. Groeten Sint Maartensschool, Thijs en Fleur uit groep 4
Media
  • muziel.jpg