Welkom op de Sint Maartensschool!

Welkom op de Sint Maartensschool!

De basisschool is een stuk van je leven. Het geeft je een basis mee voor de rest van je leven. In de loop der jaren vertrouwt u, als ouder / verzorger, uw kind zo’n kleine 8000 uur toe aan de zorg van de leerkrachten van De Maartens. Daar zijn wij ons van bewust, zeker omdat dit een belangrijk deel van een mensenleven is, op weg naar volwassenheid.

Ouders kiezen met zorg een basisschool.

De Sint Maartensschool is een Rooms Katholieke school.

Ieder kind is uniek. Ieder kind heeft gaven en mogelijkheden die het mag ontwikkelen op zijn of haar manier. Als team willen wij hieraan ons steentje bijdragen. Als Rooms katholieke school hebben wij aandacht voor de verhalen uit de bijbel, wij vertellen die graag op een manier die past bij deze tijd. Wij hechten er waarde aan om elkaar te helpen en met elkaar te delen. Opkomen voor jezelf, de ander en voor onze omgeving. Zo willen wij verantwoordelijkheid dragen voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Dat willen wij graag als team uitstralen.

Onze sterke punten:
-Wij zijn een enthousiast team
-De basisvakken rekenen, lezen, en taal staan bij ons centraal binnen ons onderwijs
-Wij willen zorg dragen voor een veilig schoolklimaat
-Wij komen afspraken na
-Wij willen uw kind uitdagen en die vorm van onderwijs geven die bij uw kind past
-Wij geven leerlingen verantwoordelijkheid
-Wij streven een goede relatie na met de ouders/verzorgers
-Wij zijn blij met de vele enthousiaste ouders die ons regelmatig helpen, individueel of in groepsverband, zoals een medezeggenschapsraad en de oudervereniging.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze rondleidingen. Wij leiden u rond, vertellen over onze school en hopen dat u daarbij een positief beeld krijgt.

Met vriendelijke groet,
namens alle teamleden van de Sint Maartensschool,